Services inden for fugearbejde

Vores services inden for fugearbejde

Hos Ibsen Fuger laver vi alt i gummifuger - fra badeværelse og betonelementer til vinduer og døre. Ønsker du hjælp til professionel fugning, er du derfor kommet til det rette sted!

Vi har over 20 års erfaring inden for fugebranchen og alt i gummifuger. Vi udfører fugearbejde for både virksomheder, private og det offentlige, og vi tilbyder vores hjælp inden for alt slags fugearbejde.

Vi kan hjælpe med at lave gummifuger til bl.a. vinduer og døre, badeværelser, bordplader, gulv og loft samt betonelementer. Derudover kan vi også stå for reparation og udskiftning af gummifuger. Med vores hjælp er du garanteret, at opgaven er udført korrekt og grundigt – og altid efter det aftalte. Vi sætter en ære i at udføre det bedst mulige arbejde med faglig stolthed, så både vi og du som kunde er glade og tilfredse med resultatet.

Vi starter altid med at komme og kigge på, hvad der skal laves. Derefter sørger vi for at fuge med gummifuge, hvor vi skærer den eventuelle gamle fuge væk og monterer en ny fuge efterfølgende. Efter endt arbejde sørger vi altid for at rense af og gøre pænt rent efter os.

Ønsker du at høre mere om vores arbejde, og hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte os direkte på tlf. (+45) 2096 9511 eller skrive til os på mail ibsenfuger@gmail.com for et uforpligtende tilbud. 

Fugefirma udfører arbejde på bygning