Professionel udskiftning af gummifuger i Esbjerg

Ibsen Fuger er dine eksperter i udskiftning af gummifuger – hvad end det er på badeværelset, i køkkenet eller et andet sted i huset.
Vi er dit lokale fugefirma, der kører i hele Esbjerg og omegn. Kontakt os for at høre mere om udskiftning af gummifuger.

Udskiftning af gummifuger

Er dine gummifuger på badeværelse eller i køkkenet blevet sprøde, er revnet og har huller eller er der måske gået svamp i dem? Så kan det være på tide at få dem skiftet ud med en ny gummifuger, der giver køkken eller badeværelset nyt liv.

Tegn på dine gummifuger skal udskiftes

  • Revner og huller i fugen
  • Misfarvning eller pletter
  • Fugtighed eller kondens bag fugen
  • Løs fugemasse, der kan pilles af

Det er ikke alle, der altid tjekker sine gummifuger, og ofte ser vi at de allerede er gået langt over deres sidste holdbarhedsdato. Derfor skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på tlf. (+45) 2096 9511 , hvis du er i tvivl om det kan være på tide at få udskiftet dine fuger – vi står altid klar til at hjælpe med professionel rådgivning der bygger på mere end 20 års erfaring.

Forsegling af revne med fuge

Derfor bør du få udskiftet dine gummifuger

Mange tror, at fuger kun er til for at skabe et flot finish i køkkenet eller på badeværelset – men der er faktisk en mere praktisk årsag til, at have gummifuger – og derfor bør de også fra tid til anden udskiftes.

Fordele ved at udskifte gummifuger

  • Forebyggelse af skader: Fugtskader, skimmelsvamp og råd er nogle af de skader, der kan medføres, ved dårlige fuger.
  • Bedre hygiejne: Det er lettere at rengøre nye fuger og dermed holde bakterier og mug væk – det bidrager til at sundere indeklima.
  • Flot udseende: Nye gummifuger giver et flot finish – uanset hvor de findes.
  • Energieffektivitet: Gode og tætte gummifuger hjælper på isoleringen, og kan have indflydelse på varmeregningen.
Udover udseendet er der altså mange fordele ved at sikre sig korrekt fugning, derfor anbefaler vi, at du tager et kig på dine fuger og kontakter os, hvis du ser tegn på, at det er tid til at få dem udskiftet. Om det drejer sig om gummifuger rundt om vinduer, ved døre eller andre steder i huset gør ingen forskel for os – vi hjælper med udskiftning af gummifuger i hele huset.

Kontakt os for udskiftning af gummifuger i Esbjerg

For os gør det ingen forskel, om du er privatkunde eller erhverv – vi hjælper med alle typer fugeopgaver, store som små. Tag derfor endelig kontakt til os, hvis du har spørgsmål til udskiftning af gummifuger eller andre fugeopgaver. Vi står altid klar til at hjælpe, hvad end det er rådgivning eller et godt udført arbejde. Du kan kontakte os direkte på tlf. (+45) 2096 9511 eller skrive til os på mail ibsenfuger@gmail.com – vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.